Greenland – Fruit emotions scrub salt

En bra kroppsskrubb är ett måste på sommaren och efter att min sockerskrubb hade ihjäl fuktflugorna och kändes sunkig, var det dags att införskaffa en ny peeling. Valet föll på märket Greenlands skrubb som är gjort av 100% Atlantic sea salt och finns att köpa i fyra olika varianter hos Eleven. Papaya & Lemon lät fräsch och väldoftande så den fick det bli. Jag har nu skrubbat loss med detta havssalt och så här tycker jag: Hurra! En riktigt, riktigt bra skrubb som verkligen river och piggar upp. Huden blir inte bara len som sammet, utan också lite återfuktad. Saltet är finmalt men rivigt värre och doften är alldeles lagom fruktig för att inte ta över från efterkommande body lotions och/eller parfymer. Den känns rätt dryg och är lätt att fördela över huden. Som jag skrev piggar den upp också, något som jag vill att en peeling ska göra. Jag vill känna hur hela kroppen livas upp och hur cirkulationen vevar igång ända ifrån tårna till huvudet och det lyckas Greenlands skrubb med, med den äran! Det här är en ny favorit och jag rekommenderar den till alla som vill ha en prisvärd och effektiv skrubb att vårda sin sommarhud med.

Pris: 109 kronor, Eleven.se
Betyg: MVG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.