Guerlain in the house!

IMG_1255

Äntligen har mitt tröstshoppande anlänt hemmet och kärleken var lika omedelbar som stark. Vilka alldeles, alldeles underbart bedårande små prylar! Jag har faktiskt bara ett läppstift från Guerlain sedan tidigare och om det beror på plånboken eller annat låter jag vara osagt. Ni vet hur det är när man hittat THE SHIT liksom, då vill man ju inte ha något annat. Lite så känner jag just nu. Nu kommer det ju säkert att gå över och det finns ju massvis med finfina saker från alla möjliga märken så det är det så att jag kommer att bli en renodlad Guerlain-dam. MEN, det känns lite taffligt med ett gammalt Isadora-gloss när man kan måla läpparna med en lyxig, fransk (halva lyxgrejen är ju att den är fransk liksom) läppgrej som man knappt vet hur man öppnar. SÅ exklusivt är det.

Naturligtvis ska ni få kika närmare på mina nya adoptivbarn, de förtjänar varsitt inlägg bara för att ni verkligen ska få insupa skönheten. Det blir ett gloss och ett läppstift från vårkollektionen, en ny mascara och en lippie som är p.e.r.f.e.k.t.i.o.n.

 

4 thoughts on “Guerlain in the house!

    • Jag ska bara hämta min lilla kamera hos min mor så blire läppbilder! (Alldeles för krångligt med stora systemkameran).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *