Guerlain – Kiss kiss lipstick

guerlain.jpg

För ett tag sedan skrev jag om att man kunde fynda tjusiga läppstift från Guerlains vinterkollektion 2006 på Strawberrynet. Eftersom det fanns röda stift till salu för en billig peng beställde jag givetvis ett exemplar. Kiss Kiss heter stiftet och färgen är Magie de grenat som är en kall mörkröd färg med massa skimmer. Hylsan är überlyxig och tjusig vilket även kan sägas om själva stiftets form. Färgen och hållbarheten är okej och känslan av lyx på läpparna är otvivelaktigt ett nöje. Det här är ett stift och en färg att använda till fest eller vid andra tillfällen då man vill dra blickarna till sina läppar. Själva läppstiftet är inte lika krämigt som t ex Shiseidos stift och blir lätt uttorkande på mina läppar. Det faktum att det stinker parfym bidrar också det till att mina läppar blir torra, på gränsen till fnasiga efter en dag med det här stiftet. En viss klåda och parfymsmak i munnen uppstår också en stund efter applicering, vilket jag heller inte gillar. Tyvärr är jag inte lika förtjust i det här stiftet som andra i min samling, främst på grund av att mina tåliga läppar av någon anledning inte gillar det.

Jämför gärna min recension med Rocketqueens mer positiva!

Pris: Jag köpte mitt för 80 kronor på Strawberrynet, i butik gissar jag på att priset hamnar runt 250 kr.
Betyg: G

3 thoughts on “Guerlain – Kiss kiss lipstick

  1. Sminkan: Ja, färgen är hur läcker som helst! Desto mer illa att mina läppar inte verkar tåla den.:( Vad har du för favvostift?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.