Guide till julens skönhetsshopping!

De flesta större skönhetsbutiker har börjat med sina julavdelningar där man dels kan få tips, köpa ordinarie sortiment till bättre priser och framför allt botanisera i alla underbara julkit som i stort sett alla märken tar fram inför helgerna. Jag tänkte tipsa om mina favoritshoppar och några av de godbitar jag själv tänkt satsa på; både till mig själv och till mina nära & kära.

Samtliga butiker är sådana jag själv regelbundet handlar ifrån och därför känner mig trygg att rekommendera till er. De har alla fri frakt till Sverige och samtliga erbjuder även olika typer av presentinslagning mot en mindre avgift. 

LookFantastic: Den här brittiska butiken känner säkert de flesta bloggläsare till och kanske har ni redan hittat in till deras nyöppnade julavdelning. Om inte tycker jag att ni ska bege er dit och dreggla ikapp med mig över Benefits ursöta kit She´s so…Jetset!, det prisvärda setet med 15 lack från Nailsinc och det väldoftande hudvårdsboxen från L´Occitane. Fri frakt!

Feelunique: Här har vi en annan brittisk butik med gratis frakt och snabb service. Julavdelningen är späckad med allsköns delikatesser i form av allt vi älskar; väldoft, krämer, smink och hårpryttlar. Eftersom man har en del high end-märken tittar jag extra på det prisvärda setet från YSL, ALLA underbara julkit från Benefit (GE MEJ!!!) och  ett prisvärt set med min senaste favoritmascara från Lancôme.

HQHair: HQHair är de enda återförsäljare av NARS som fraktar fraktfritt till Sverige så är man ute efter den kommande überläckra holiday-kollektionen Andy Warhol Color Collection är det här man ska hålla utkik. Andra sublima favoriter är  alla karameller från Urban Decay och prisvärda hårvårdstrios från Redken.

BeautyBay: Den fjärde och sista av mina brittiska favoriter.  Julavdelningen erbjuden en mängd ha-begärliga saker; vad tycks t ex om alla sjukt fina paletter från Stila, BareMinerals, Too faced och Urban decay? Nya glitterlacken och Orly och China Glaze är något jag kommer klicka hem illa kvickt, att döma av de två jag fått hem prov av är det här THE Glitterlack to have (dessutom till halva de svenska priserna).

– – –

OBS! Länkarna i detta inlägg är s k affiliatelänkar vilket innebär att om ni köper något efter att ha klickat på dem får Sublimt en ersättning baserat på köpesumman. Denna ersättning går direkt tillbaka till Sublimt och används till driftkostnader. Vill man inte använda dessa länkar går det naturligtvis lika bra att Googla upp butikerna på egen hand. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.