Håll huvudet kallt med silver

silver

Jag föredrar att hålla mina blonda lockar kalla, det vill säga – jag vill inte ha gula eller guldiga toner vilket jag tycker förstärker det röda i mitt ansikte. Kalla blonda hårfärger är dock rätt svåra att få till och ännu svårare att behålla eftersom håret fullkomligt suger åt sig varenda gul ton den kommer i närheten av. För att minska detta och behålla tonen min frisör fixat använder jag ett silverschampo från Matrix men inte ens det kan hålla det helt under kontroll. Nu har jag därför snokat reda på en silvertoning som ska få håret sådär silverblont som jag älskar. Wella Colour fresh silver i nyansen Violet kan användas i torrt eller vått hår och ska hålla i 3-4 tvättar. Jag har precis beställt en flaska från Lookfantastic och återkommer med omdöme när jag testat den några gånger. Nån annan som använder den?

8 thoughts on “Håll huvudet kallt med silver

  1. Har inte testat denna, men när jag va blond använde jag Revlons inpackningsbubbla i White Platinum och Joicos silvershampo med gott resultat, har du testat dessa?

  2. Irina: 😀

    Linda: Nej, det har jag inte. Vad är en inpackningsbubbla? ❓ Tack för tipset iaf, ska kolla upp dem!:)

  3. Det är en inpacknig med färgpigment i! White Platinum är färgnr 1002, jag använde den någon gång i veckan när jag va blond. Det blir en svalare ton på håret och gör det såå mjukt och lent. Man får inte använda denna FÖR mycket dock för då kan de bli nästan åt det lilagrå hållet på topparna. Men samma sak gäller ju för överdoser med silvershampo. Lagom är bäst. Kika hos en frisör eller baresso.se, eller Lyko.se där finns de 🙂 Lyko levererar supersnabbt dessutom 😉

  4. Jag har inte provat den här, men jag använder Lakmes silvershampoo och det är det enda som funkar på mig. Det känns lite starkare än andra silvershampoon. Jag har annars riktigt svårt att hålla den där askiga färgen som är så snygg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.