Hallå i stugan!

Hur var det här då? Jo tack, det är plötsligt augusti och min sublima vana trogen har jag inte bloggat nästan alls under större delen av juni och juli. Det finns helt enkelt inte så mycket tid och lust att testa nya krämer och häcka framför datorn, även om den göteborgska sommaren varit allt annat än utomhusvänlig. Jag har dessutom haft vacklande hälsa med kopiös trötthet orsakad av lågt hb och usla järnvärden, mycket tid har med andra ord förlagts till soffan med en korsordstidning.

Nu börjar jag äntligen känna mig något, lite lite piggare och suget att blogga är tillbaka. Jag har mängder av snajsiga saker att visa er, och en del mindre snajsiga så nästa vecka vevar vi igång det sublima läsåret 15/16!

2 thoughts on “Hallå i stugan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *