Hårvård från NYCE

INTENSIVE-MULTICARE

New York Cosmetic Experience är en helt ny experience för mig. Det är ett salongsmärke framtaget av frisörer och lanserades i höstas här i Sverige. Jag har inte kommit i kontakt med det tidigare men blev nyfiken när jag läste att de är nominerade med ett par produkter i Swedish Beauty awards 2013. Intensive multi care är en riktigt allround-kräm som man kan använda både som makeup-remover som fuktkräm till hår och kropp, lite som en del skönhetsoljor alltså. Bland de vårdande ingredienserna hittar man t ex riskliolja, sea satin, bomullsolja och silkesprotein. Jag tycker att det låter som en finemang grej att packa ner i res- eller träningsväskan, ju mindre man behöver släpa på desto bättre och en tub med den här borde ju täcka in en hel del behov.

Den andra nomineringen har Intensive shampoo fått. Det är ett milt schampo som passar extra bra för torrt hår och hår som behöver en “föryngringskur” för att återfå forna tiders glans och vitalitet. Myrra och oljor är hurvudingredienser.

intensive_shampo

På tal om ingredienser är NYCE noga med vad man rör ner i sina produkter:

Utan parabener
Utan formaldehyd
Utan EDTA
Utan SLS och SLES
Utan PEG
Utan doftallergener
Dermatologiskt testade
Testade för nickel
Med bioalkohol
Utan silikoner

Jag skulle gärna testköra den här kombon och om du är lika nyfiken som jag finns det en lista på salonger som har märket HÄR. Tyvärr, för oss utomsocknes, tycks det bara finnas salonger i Stockholmstrakten än så länge.

2 thoughts on “Hårvård från NYCE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.