Helena Rubinstein – Stellars gold

HR Stellars

Det här är mitt favoritläppstift. Jag har färgen 305 Gold Ruby. Jag älskar den djupröda färgen som inte slår åt vare sig det cerise eller orange hållet och heller inte ser sådär tacky ut som röda läppstift lätt gör. Det röda innehåller dessutom lite, lite guldglitter som man egentligen inte ser utan som mer fungerar som så att det lyfter fram den röda färgen och gör att läpparna får en alldeles underbart tredimensionell look. Det är lätt att måla med och är perfekt krämigt men inte kladdigt. Det sitter bra och man kan välja hur stark färg man vill ha genom hur många lager man målar på. Det enda lilla minus den här produkten har är att det inte direkt är gratis. På Helena Rubinsteins hemsida hittar jag inte längre information om det här stiftet men jag köpte ett nytt för bara några månader sedan på Åhlens här i Göteborg, så jag utgår från att det fortfarande finns i sortimentet. Ska du bara köpa ett rött läppstift i år – köp det här!

Pris: Ca 250 kronor
Betyg: MVG

3 thoughts on “Helena Rubinstein – Stellars gold

  1. Jag tycker det är såååå svårt med röda läppstift! Jag har ganska mycket färger i mig men aldrig lyckats hitta ett rött som passar mig.. antingen blir tänderna för gula eller hyn för blek…ja sicket bekymmer! :0)

  2. Ååh, vad läckert! Jag har bara klarröda (som det på min bild), vill ha ett djuprött nu till hösten. Enda nackdelen är ju att de är så dyra! Jag vill ha ett från Guerlain, men över 200 kr för lite färg… gaah.

  3. SC: Håller med om att det är svårt att hitta röda färger som man passar i, det är ju så väldigt individuellt. Har du någon favorit?:)

    RQ: Ja, det är superläckert!:D Men visst är det synd att de snyggaste stiften är så dyra.:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.