Help wanted!

Hej på er fagra människor! Nu har jag landat i regnblåsiga Göteborg igen och förbereder en lång radda inlägg om allt från budget-lippies till exklusiv parfym. Min kamera har ju mer eller mindre gett upp och jag undersöker vilken variant som kan bli en värdig ersättare. Den måste vara hyfsat kompakt och inte kräva 211 inställningar för att få till en bra bild. Om någon sitter inne på ett hett tips får du mer än gärna lämna en kommentar. Just fotograferandet är det som oftast bromsar mitt bloggande och därför behöver jag en smidig kamera med wifi som snabbt för över de nytagna bilderna till datorn så att jag fort kan få upp de inlägg jag vill. Till dess jag hittar en ny kamera får det bli pressbilder och Iphone-bilder, ljuset har i alla fall börjat återkomma på dagarna vilket underlättar något.

För att hjälpa mig prioritera vad jag ska skriva om först får ni gärna lämna en kommentar med vad ni helst vill läsa om av följande:

 • Parfymer från Hermes och Missoni
 • De nominerade i Årets lippie 2016 – hur röstade jag och varför (kan dock inte publiceras förrän om en månad)
 • Nya lippies från MAC
 • Ansiktsmasker från Kerstin Florian
 • Solskydd från Beaute pacifique
 • Min dag på #dbexpo
 • Produkter från Pixi beauty
 • Nyheter från Dior
 • Verso skincare
 • OPI vårkollektion
 • Chanel nyheter
 • Nytt från M Picaut
 • Bitch balm by Lipglossbitch
 • Foundation + primer från By Terry
 • Reafynd från Laura Mercier

 

Kika också gärna in på SUBLIMALIN på Instagram och se vad som ligger i pipeline, där lämnar jag också kortare omdömen om produkter jag testar och visar vad som är nytt på hyllorna. 

 

13 thoughts on “Help wanted!

 1. Hudnörden önskar (i ordning som följer):
  Verso
  Kerstin Florian
  Beatue Pacifique
  By Terry
  M Picaut
  Laura Mercier
  Pixi

  Kommer dock läsa allt ändå – även fototips om du får något!

 2. Jag skulle tipsa om att läsa på ordentligt om det där med wifi i kameran. Skitsmidigt tänkte jag men har fortfarande inte lyckats få skiten att funka. Dessutom verkar det som att det bara är wifi till en mobil (-ish) som (ska) funka. Säkert olika på olika kameror men jag blev irriterad och besviken

 3. Min systemkamera (Canon) har wifi, men jag är också rätt besviken. Det är alltså kameran som själv sänder ut ett nätverk som du sen ska connecta till från din mobil eller dator, dvs du måste koppla ifrån ditt vanliga wifi och nä det är bara struligt…

  Vill läsa om Florian!

 4. Nu kommer jag att läsa om allt men om jag får välja:

  Chanel nyheter
  Nytt från M Picaut
  Pixi
  Ansiktsmasker från Kerstin Florian
  Min dag på #dbexpo
  Nya lippies från MAC

 5. Jag är väldigt nöjd med min Samsung NX 300. Fungerar jättebra att föra över bilder till telefonen med wifi vilket är suveränt när man är ute på event eller resa.

  Jag vill gärna läsa om By Terry och Beaute Pacifique! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.