Hjälp mig!

Nu har jag rensat ut två ICA-kassar fulla med produkter som antingen känns ofräscha, har blivit för gamla, är kladdiga, trasiga eller helt enkelt dåliga och de vilar nu på nån sopstation. Två kassar med produkter som jag av olika anledningar inte hunnit testa eller som inte passar för min hudtyp eller som jag har dubbletter av tog jag med till mitt jobb där förtjusta kollegor gjorde tabberas på alltsammans inom loppet av några timmar. Då återstår en kartong med smink som jag inte vet vad jag ska göra med. Några saker har jag köpt själv och vill sälja eller byta, dessa hittar ni under nya kategorin Bloppis uppe i panelen under headern. Resten, det vill säga saker som jag fått i pr-syfte, vet jag inte vad jag ska göra med. Jag vill inte sälja dem och att lotta ut allt blir ett på tok för tidsödande och dyrt bekymmer. Jag är just nu inne på att lotta ut alltsammans till en och samma vinnare, då blir jag av med det på en gång och någon annan kan botanisera bland sakerna. Är det en idé ni läsare tycker är bra eller har ni andra tips som inte kräver så mycket tid? Tell me, jag vill gärna ha era tankar!

I lådan ligger det smink som enbart har testats en gång eller inte alls och jag bedömer det som fräscha saker. Det är produkter från NYX, IsaDora, Beyu, Viva la diva, ELF, Nivea, Pierre René, Deborah m fl. Produkterna är både foundation, puder, eyeliner, kajalpennor, ögonbrynsskugga, ögonskuggor, rouge och nagellack.

19 thoughts on “Hjälp mig!

 1. Att skicka allt ner till Malmö kan väl inte vara så besvärligt 😉 Skämt å sido, lotta ut allt till en vinnare vore väl smart? Så kan du ju ha i tävlingsreglerna att vinnaren betalar frakten kanske? Eller att vinnaren ska swatcha i utbyte?

 2. Håller med om att skicka det till den som betalar frakten. Ett paket med allt det där kostar nog en fin peng och det kanske är trist för dig att lägga ut. Sen så kan ju alla som vill betala för det anmäla sitt intresse och så drar du en vinnare bland dem(?)

 3. Jag håller med de ovan faktiskt. Antigen så kan du ju ha en tävling och lotta ut allt, altenativt 1a, 2a, 3de pris eller också till någon som erbjuder sig att betala frakten!
  Den ser väldigt spännande ut den där lådan och måste erkänna att jag blir lite sugen!

 4. Hej!
  Jag var inne på din bloppis, men hittar inte någonstans att kontakta dig för att köpa vissa grejer. Ska jag maila?

 5. Gör det om du tycker det är bekvämast. Det är ju dina grejer och då lär göra någon läsare väldigt lycklig (jag skulle iaf bli helt skogstokigt lycklig).

 6. Även om jag känner att jag skulle tycka det vore hemskt roligt att vinna så kan jag inte låta bli att tänka lite som Julia.. att ge det till några som har det sämre ställt kanske? Smink är ju verkligen något man inte unnar sig om man har det mindre bra ekonomiskt..

 7. JAg har ett hett tips. En flicka som har en del “problem” (inget missbruk)och som gillar mode och smink och har en BRA och kul blogg som skulle vara en värdig mottagare om du skulle vilja donera…Jag vill inte lämna ut henne så här men skickar gärna bloggnamnet om du är intresserad eller nyfiken.
  Jag betalar gärna frakten i så fall. Eller kanske du vill donera en del? Fundera du.

 8. Jag hade inte haft nåt emot att få det där skickat till mig =)
  Det finns väldigt mycket där i jag själv är nyfiken på. Väldigt kul!
  Ge allt till makeup artisten, jag behandlar det väl! =) hehe

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.