HqHair Outletstore

En regnig semester innebär mycket shopping och slötid framför datorn, gärna i kombination. Idag har jag gått igenom i princip hela HqHairs outletstore för att se om de har några fynd. Jag tycker vanligtvis inte att det är så mycket fynd över det hela och det är väldigt irriterande när de inte plockar bort varor som är slutsålda sedan länge. Det fanns i alla fall några söta saker som fick det att klia i kontokortet. Alla tre kommer från Bloom, som var det enda märket som faktiskt hade någon rejäl prisnedsättning att tala om.

Liquid Lipstick ser fasligt läckra ut. Söt förpackning, 4 fina färger att välja mellan och dessutom vårdande. Ska visst täcka läpparna som ett läppstift men ge glans som ett…ja, glans. 96 kronor.

Lip Balm med essentiella oljor. Pepparmint for Cool lips, Orange for Sweet lips, Spearmint for Refreshing lips och Grapefruit for Delicious lips finns att välja mellan. 35 kronor känns faktiskt som ett fynd!

Face Care Kit ser otroligt sött ut och skulle passa bra som värdinnegåva eller tröst nån kväll när man känner sig hängig och i extra behov av nån liten prickasent till sig själv. Innehåller tre olika förpackningar med Face Mask, Face Scrub och Face Cream. 68 kronor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.