Hudvård från Nya Zeeland

E-beautyshop har fått in ett nytt hudvårdsmärke som gör mig väldigt nyfiken och vill-ha-sugen. Trilogy heter det Nya Zeeländska märket som bara har naturliga ingredienser i sina produkter. Bakom märket står två kvinnor som vill göra en hudvårdslinje som är enkel, men som samtidigt är etisk och miljövänlig. Märket är relativt nytt men har redan hunnit bli omskrivet och hyllat i världspressen för sin kombination av riktigt bra produkter, hyggliga priser och goda affärsfilosofi.

Så här skriver de själva:
Trilogy’s filosofi för friskare hy är enkelhet, vitalitet och renhet. Trilogy är avancerad naturlig hudvård, med produkter baserade på ekologisk nyponolja och rena plantextrakter; fria från syntetiska fyllnadsämnen, konstgjorda doftämnen, mineraloljor och parabener.

Balancing Gel Cleanser låter som en rengöring precis för mig:

285 kr

Trilogy Balancing Gel Cleanser är en verkligt uppfriskande och fräsch, aromatisk rengöringsgele som gör din hud mjuk och fräsch – glöm torrhet och irritation! Denna läckra rengöring är perfekt för hy som är torr och känslig på kinderna, men har en fet T-zon på panna och näsa.

När den aktiveras med vatten förvandlas Balancing Gel Cleanser till en silkig, glatt ansiktstvätt som rengör ansiktet från alla orenheter och neutraliserar hårt vatten, så du kan få ren, frisk hy utan att torka ut den. Rena plantextrakter från fläder och vallört, aloe vera och gurka ger en fräsch, tonande effekt och echinacea, mandarin och manukahonung balanserar problemhud. Din hud kommer att bli mjuk, spänstig och ren och din ansiktston klar och glödande.

 

Certified Organic rosehip oil är Trilogys paradskepp som de säljer mest av. Och visst verkar den ljuvlig för huden:

245 kr
Certified Organic Rosehip Oil från Trilogy kan vara naturens källa till perfekt hy. Trilogy nyponolja är en 100% ren, unik olja som omedelbart absorberas och låter huden andas. Den förebygger förtidigt åldrande orsakat av sol och miljöpåverkan, den slätar ut fina linjer och återuppbygger hudens fuktbalans.

Purifying masque verkar inte heller fel:

239 kr
Trilogy Purifying Masque är en viktig renande behandling för alla hudtyper, i synnerhet om din hy är torr, stressad eller skadad. De utrensande egenskaperna hos kaolinlera används som bas för denna milda, närande behandling. Sammansatt med nyponolja för att mjuka upp och lena huden, extrakt av vildhassel för att lindra, kyla och tona, samt lugnande egenskaper från geraniumolja. Ansiktsmasken har en milt exfolierande verkan som gör att huden blir mjukare, lenare och fullständigt uppfräschad. Detta är en sann hemma-spa-behandling!

Jag tänker absolut önska mig ett par Trilogy-produkter i julklapp –
förutsatt att jag kan hålla mig från att prova så länge…

2 thoughts on “Hudvård från Nya Zeeland

  1. Har testat trilogy och fick fruktansvärd reaktion av produkterna, dessutom massa finnar efteråt, inget jag skulle rekommendera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.