Hur ska jag göra?

Det får blir en Bloppis med de saker jag vill sälja och utlottning av övrigt. Bloppisen tar lite tid att greja med, jag måste ju ta bilder på allt som ska säljas, men förhoppningsvis kommer den upp till helgen. Det jag lottar ut har jag ett par olika förslag på och ni får helt enkelt rösta på det alternativ nu gillar bäst.

1. En person får allt.
2. Flera personer får varsitt kit ihopsatta av mig.

Nu vill jag veta hur ni vill att jag gör?

21 thoughts on “Hur ska jag göra?

  1. Jag tycker också om alternativ nummer två men gör det som är enklast för dig.. är ju dina saker som du så übersnällt vill hitta nya ägare till.. 🙂

  2. Nummer två tycker jag, eftersom fler får roligt då. Men kanske det blir för bökigt för dig? Det hade varit kul också om de lyckliga vinnarna kunde skriva något om produkterna, som en recension!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.