Hurra, hurra, hurra, hurra!

Idag fyller jag 34 år och ska fira med fest här hemma; jag hoppas att jag inte blir vräkt.
Imorgon blir det släktfika och lugnare firande.
Inga blogginlägg på nån dag eller två alltså!

32 thoughts on “Hurra, hurra, hurra, hurra!

  1. Hurra och grattis till den vackraste munnen i bloggvärlden! Hoppas kalaset blir fantastiskt och så kul att du är alive & kickin igen 😉

  2. Graaattis! 🙂 Hoppas du får en kanonkväll!

    Svar: Ja, jag får nog prova den ögonkrämen då 🙂 för att mina prickar är verkligen många men väldigt små så de syns knappt men jag stör mig på dem. Och det är nog “talg” som har fastnat för det är en del som får så har jag hört. Men jag får prova den där krämen då! =) Var dina prickar också “under huden”, alltså släta med huden, inga utåtstående milier? Men jag testar iallafall, kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.