I väntan på paket

Jag har de senaste veckorna gått som katten kring het gröt runt MAC´s Sculpt & Shape powder men avstått från ett köp. Nu gick det helt enkelt inte att stå emot längre utan jag har köpt ett puder från en pålitlig säljare på Ebay. 176 kronor inkl. frakt fick jag betala, jämför med ca 230-250 (uppgifterna varierar) för ett puder i butik. Nu väntar jag otåligt på ett shadestick i Beige-ing (89 kr inkl. frakt) och mitt puder i ljusaste tonen BoneBeige/Emphasize.

Väntar också på ett paket från Spastugan. Supertrevliga Tess som driver shoppen har generöst nog skickat ett paket med en hel massa produkter som jag ska få prova. Hur kul som helst! Recensioner på alla saker kommer.

3 thoughts on “I väntan på paket

  1. sjukt avis.
    både på scuplt grejen och shadestick. har velat ha en sån sen jag såg en sminkvideo på youtube. men sen blev jag lite tveksam när jag var och klämde på dem på åhlens.

  2. TiWi: Du får klämma på grejerna när jag fått hem dem.:) Eller så köper du dina egna!

    Kajalpennan: Fashenista och my boo kitty är de jag handlar ifrån. Sök på internationella Ebay så hittar du dem.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.