Icybag, Auto Paint & Fresh Scent by Terri

Om 10 dagar åker jag iväg på en härlig lyxvecka i solen och håller därför på att se över vad jag har här hemma och vad som behöver införskaffas till resan. Solskydd finns nu i alla möjliga varianter och likaså badkläder och reseförpackningar med hudvård och annat. Idag hämtade jag ut ett paket från Satine, från vilka jag beställt Icybag. En fiffig liten necessär med kylklamp i botten så att smink, krämer, mediciner och annat håller sig svala i värmen. Perfekt! Alltid lika snälla Satine skickade också med ett par saker till mig som jag kommer recensera framöver. Auto Paint nagellack i färgen El Dorado samt en parfymolja från Fresh Scents by Terri i doften Oh Baby! Någon som har testat dessa?

icy-bag.jpg
Icy Bag 149 kr, Auto Paint 99 kr, Parfym 279 kr

5 thoughts on “Icybag, Auto Paint & Fresh Scent by Terri

  1. oH Baby fick jag en gång av Marie…
    Den är faktiskt riktigt söt och härlig, om man gillar lite godisaktiga parfymer!
    kan tänke mig ett “heörör” av den hehe…

    Är Icybag tillräckligt stor eller räcker den bara till smink? Det är ju bra om krämer får plats menar jag. Även om man för över i småburkar, har man mycket så fylls den ju snart!

  2. Jean: Ja, efter en första sniff är den väldigt godismuskig! Får se om den passar mig eller om den kanske får byta ägare.:)

    Icybagen är mycket mindre än jag trodde. Den räcker nog bara till smink och/eller småburkar. Ska man ha sina fullstora solskyddsflarror etv i den får man nog köpa på sig flera stycken.:S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.