i.d Newbie Kit

Nu kan alla som är nyfikna på i.d´s mineralsmink göra ett klipp. Hudoteket har tagit in Prova-på-paket som för 349 kronor låter en testa om man gillar deras smink eller ej. Personligen gillar jag i.d´s smink, där Mineral Veil är favoriten.

Kitet innehåller följande:

i.d. Flawless brush – Borste som är ett måste för att du ska kunna lägga i.d. makeup Foundation, Skin Enhancer och Mineral Veil perfekt. Applicering av foundation med buffborsten ger en naturlig täckning.

i.d. foundation Light/Medium Beige – Foundation som är utvecklade av de bästa ingredienser som naturen kan erbjuda. Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler som ger huden ett perfekt utseende – en fräsch utstrålning och en jämn hudton. välj Light för en ljusare hudton eller Medium Beige för en något mörkare. Travel-size.

i.d . Mineral Veil – Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden. Den ultralätta silkeskonsistensen ger en fin slät yta genom att minimera porer och fina linjer. Huden hålls matt och makeupen sitter perfekt hela dagen. Applicera över foundation för en fulländad utstrålning. Mini-size.

i.d. Soft Focus Warmth Rouge – Rouge som ger din hud en varm solbrun ton som om du varit på solsemester. Mini-size.

2 thoughts on “i.d Newbie Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.