Imedeen Hair & Nails

  
Imedeen är ett märke som jag främst förknippar med dyra kosttillskott för hår, hud och naglar men som jag aldrig fått tummen ur att testa. När jag så fick en förfrågan om att få testa nya Imedeen Hair & Nails för bloggens räkning tackade jag ja, mest av nyfikenhet på om de kommer göra något för mig. Eftersom jag för närvarande har mitt hår på utväxt ser jag fram emot att se om det här tillskottet kan få det nya hår som växer ut att dels växa lite snabbare än vanligt och dels kännas friskare och kanske något tjockare (även om det sistnämnda är en önskedröm). Men där jag hoppas märka allra störst skillnad är på mina naglar. De har aldrig varit i ett speciellt hållbart och bra skick, de skivar sig, går av i sidorna, är mjuka och sköra på alla sätt och vis. När jag varit på manikyr har jag blivit rekommenderad nagelolja i mängder och näringstillskott. Eftersom jag regelbundet går till läkare och tar allsköns prover vet jag att jag inte lider brist på mineraler och vitaminer så det kommer inte an på det. Troligen är det en kombination av barndomens bitande och gener (även om mamma och mormor har supernaglar). Oavsett ser jag storligen fram emot att få en förbättrad nagelkvalitet även om den är aldrig så liten.

Man ska ta en kapsel om dagen och kan börja märka förändringar efter fyra till sex månader. Jag återkommer med andra ord med rapport någon gång under hösten eller så snart jag märker skillnad. Håll utkik på Instagram för tätare rapportering.

IMEDEEN Hair & Nails är en kisel- och biotinbaserad produkt som är berikad med zink och B-vitaminer, vilka bidrar till att bibehålla ett vackert hår och vackra naglar inifrån. Svälj en kapsel om dagen tillsammans med ett glas vatten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *