Isadora summer nails 2012

Jag ligger verkligen hopplöst efter med bloggandet om man ser till allt jag vill och tänkt skriva on. Det dyker upp saker var och varannan dag och det är smått omöjligt att vara först på bollen, såvida man inte sitter fastnaglad vid datorn om dagarna. Nu har jag i alla fall ambitionen att försöka beta av merparten av det jag testat, köpt och fått pressprover på det senaste.

Här har vi till exempel ett knippe granna lack från Isadora. Isadoras lack håller en god kvalitet ln man ser till priset på 69 kronor och det är kul att man satsar på knalliga färger. Jag har inte hunnit lacka mina egna naglar med alla färger än, så ni får kika på mina provnaglar – ett smart köp på Ebay en gång i tiden. Jag har bara lackat med ett lager, vilket ni kan se på att färgerna inte täcker helt. Två är att föredra för bästa effekt.

Vilken färg gillar ni andra bäst att lacka loss med på sommaren? Själv är jag fasligt svag för korall med guldiga undertoner.

 

2 thoughts on “Isadora summer nails 2012

  1. Det gör la inget om du inte är först, jag läser gärna om samma saker flera gånger, alla skriver ju på sitt lilla sätt och har olika infallsvinklar. Jag är bara glad när jag ser att du skrivit något alls! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.