It comes in handy

Att jag älskar La source-serien från Crabtree & Evelyn torde inte komma som en nyhet för de som följer bloggen regelbundet. Jag har alltid minst ett exemplar av handkrämen och smörjer alltid in mig med den innan jag släcker sänglampan för natten. Sedan augusti står de här två pumparna och myser inne i badrummet och jag blir lika glad varje gång jag tvättar händerna. Till höger ser ni Creamy cleanser; en tjock, krämig tvål som man smörjer in innan man sköljer händerna i vatten. Till vänster står en peelande tvål, Scrub cleanser,  som man också masserar in händerna med innan man sköljer av den med varmt vatten. Båda är rejält återfuktande och man behöver inte följa upp med handkräm. Supersmart och smidigt och mina händer är inte på långa vägar lika fnasiga och torra som de brukar vara så här års. Rekommenderas!

Jag har köpt min Creamy cleanser på Feelunique för £11 och Scrub cleanser för dryga hundralappen på Accessora.

One thought on “It comes in handy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.