Japonesque ögonfransböjare

Efter floppen med Shu Uemura-tången, är jag nu återigen på jakt efter den perfekta ögonfransböjaren. Hittade den här på Eleven, den ser visserligen ut som ett operationsinstrument men den kanske är så bra som det står. Vad tror ni andra? 449 kronor kostar denna bit rymdskeppsutrustning.

Japonesque Precision Lash Curler

Detta är proffsens val nummer ett. Japonesque har levererat denna modell i USA till många professionella makeup artister, verksamma inom TV/Film/Fashion. Catwalken vore inte densamma utan denna ögonfransböjare. Nu har du själv möjlighet att själv göra detsamma hemma.

Oavsett om du vill böja hela ögonfransen eller lyfta fransen i ytterkant så fungerar denna ögonfransböjare. Även de som normalt har svårt att få böj på fransarna har upptäckt effekten av detta hjälpmedel. Fungerar lika bra på de undre ögonfransarna.

Tillverkas i tåligt stål och kommer med silikonkuddar. Använd den innan du lägger makeup.

Vinnare av tidningen ALLURE´s Editors Choice Award.

5 thoughts on “Japonesque ögonfransböjare

  1. Haha! Den ser onekligen rätt…special ut! Men jag skulle nog tycka att det vore jobbigt att böja lite i taget. Får jag fråga, har du provat Perplex billiga böjare? Med värme från hårblåsen blir den suverän, tycker jag!

  2. Ja, den ser jättefuffens ut verkligen! Jag tänker nog inte lägga 500 kronor på den…;)
    Perplex? Näe, var finns de att köpa?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.