John Frieda Sheer blonde highlight activating moisturising shampoo & conditioner

john frieda sheer blonde

Hårvård som säger sig hjälpa till att bevara lystern (och gärna kylan) i mitt blonda hår är alltid högintressanta och jag kommer därför med stor entusiasm ta mig an den här trion från John Frieda. Enligt pressutskicket vad just John Friedas hårexperter de första att utveckla lösningar för just blonda hår vilket gör att i alla fall mina förväntningar är rejält höga.

Schampot (99 kr/250 ml) ska “omfamna hårstrået från rot till topp” och ta fram den ljusa lystern som får ett blont hår att glänsa. Man vare sig adderar eller tar bort någon färg utan gör bara det bästa av vad man har. Innehåller tydligen komplex från solros och vitt te vilket inte säger mig ett smack men det kanske är skitbra för blondiner?

Balsamet (99 kr/250 ml) innehåller även det solros och vitt te och ska återställa hårets mjuka känsla och ge en skimrande look.

Jag fick också med en inpackning i samma serie men om den fick jag inte någon information. En kvalificerad gissning är att den innehåller solros och vitt te, ska locka fram blonda reflexer och ge en djup återfuktning.

För den som är sugen på att pigga upp sina blonda lockar, eller kanske testa någon av de andra serierna för brunetter eller frissiga hår, finns John Frieda att köpa på Åhlens och Kicks.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.