Juice Beauty – Cleansing milk

Juice beauty har ju varit höstens stora krämsnackis och det “nya” Sukí. Miljömedvetna kvinnor som skapar organiska produkter som inte är testade på djur verkar komma starkt. Jag har hursomhelst testat några av JB´s produkter och tänkte dela med mig av mina erfarenheter av dem. Först ut är Cleansing milk.

Cleansing milk är som namnet antyder en rengöringsmjölk, den är avsedd för torr/känslig/mogen hud och är helt tvålfri för att inte torka ut. Den innehåller saker som hallonjuice, aloe vera och vitaminer och används som rengöring både morgon och kväll.
Rengöringen kommer i en pumpflaska i plast som innehåller 180 ml, jag gillar pumpflaskor de är lätta att dosera med och man behöver inte söla ner förpackningarna med kladdiga händer. Nackdelen är att man inte får ut allt ur flaskan, så man måste ändå gräva i botten och längs kanterna för att få upp den sista tiondelen kräm. Men det är ju problem som man kan leva med.

Själva rengöringen är väldigt tjock och krämig, en fyllig vit kräm som doftar hälsokostaffär. Huruvida det är något bra eller dåligt är en smaksak, personligen vare sig gillar jag eller störs av doften. Krämen fördelas lätt ut över huden och rengör bra. Makeup åker med i ett svep, dock inte vattenfasta produkter. Huden blir ren och len och känns faktiskt till och med lätt återfuktad efteråt. Ingen som helst stramande känsla utan bara smidig hy är resultatet. Jag har inte noterat några märkvärdigare resultat av ett regelbundet användande, men den är ett bra alternativ till de som vill handla organiskt och dessutom ha en bra produkt för sin torra hud.

Pris: 229 kr på Inezza, ca 138 kr på Strawberrynet.
Betyg: VG

One thought on “Juice Beauty – Cleansing milk

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Vad hände sen? (eller hur man ändrar ett beteende)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.