Julen 2011: MAC Glitter & Ice swatches

Bild lånad från lipglossbitch.se

Årets julkollektion från MAC är naturligtvis lika gigantisk och överdådig som alltid och temat för i år är is, glitter och vita förpackningar. Jag tänker inte skriva ner varenda pinal som ingår i kollektionen, det kan ni med fördel läsa hos mina kollegor här och här. Däremot tänkte jag visa er de två pressprover som landade hos mig tidigare i höst och som jag försöker komma överens med.

Läppstiftet Whirls & twirls (Sheer pink with gold pearl) såg inte mycket ut för världen när jag öppnade det, men faktum är att denna skira glaze-formula faktiskt är riktigt trevlig på läpparna. Det ger en svagt rosa skimmer och är perfekt som en nude-lippie med twist istället för de fula leverpastejsfärger som nude-läppstift ofta är. Skön på läpparna, okej hållbarhet och med mild vaniljdoft. Ett klart godkänt läppstift som dessvärre inte har låtit sig fotograferas bra på läpparna, så snart jag har ett bra LOTD-foto till er lägger jag upp det. 200 kr.

Mineralskuggan Shimmermint (Pale green melange) är en blåsilverspräcklig sak som ger massor med skimmer och en sval blå-grön ton. Det är inte en färg jag skulle valt själv, jag passar sällan i blå nyanser runt ögonen det får bara mörka ringar att synas ännu mer av någon anledning, men det är en vacker färg och gillar man mineralized-skuggor är det här en given hit. 205 kronor.

Ett försök till swatches i inomhusbelysning, resultatet är tveksamt men ger i alla fall ett hum om nyanserna.

One thought on “Julen 2011: MAC Glitter & Ice swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.