Julklappstips # 8

När jag tänker handkräm tänker jag direkt på Crabtree & Evelyn, för trots att jag testat hur många handkrämer som helst är det alltid deras kräm från La source jag återvänder till. Jag vet inte om det är den beroendeframkallande doften, de fina tuberna eller helt enkelt att de gör mina händer sammetslena som är orsaken, men om jag inte har en tub C&E-kräm i handväskan känner jag mig naken, exposed… Och på mitt tvättställ i badrummet hittar man en pumpflaska med krämig tvål och en med skrubbtvål, båda från La source-serien naturligtvis.

Här är ett kit med 3 st 50 ml- tuber med handkräm i serierna La source, Gardeners och Rosewater för 229 kronor som jag själv satt upp på önskelistan till tomten. Gör det ni också, ni kommer inte att ångra er! Finns hos Inezza.se.

5 thoughts on “Julklappstips # 8

  1. Tror det var hos Acessora jag såg ett kit med fem olika sorter i minituber…funderade skarpt på den, tills jag kollade alla mina handkrämer jag har “i lager”… Skäms för att ens tänka på hur många det var. Blev dock sugen på den nu igen… usch, fy på dig, lilla underbara teaser…! Kramar

  2. kollade nu. 6st à 25 gram var det. För 199 kronor, Bättre deal…och så får man prova alla…De var iofs slut, men levereras om 2 veckor…ska man…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.