Julrabatter

Nä, här handlar det inte om odlingar med hyacinter och julstjärnor, utan om rabatter och erbjudanden hos skönhetsshoppar på nätet!

Snowdrops har, som alltid, fri frakt och skickar dessutom med en Amore de Parfum från Miranda (värde 275 kr) när man shoppar för 700 kr eller mer. Missa inte deras fyndhörna med kraftigt rabatterade produkter, just nu finns bland annat en del solskydd och hårvård till bra priser.

Eleven bjuder på fri frakt om man handlar för över 600 kr och har just nu 15% rabatt på hela sortimentet. Bra läge för att köpa på sig de där julklapparna eller ego-presenterna man sneglat på.

Accessora har en adventskalender där man varje dag kl 12 presenterar ett nytt fördelaktigt erbjudande. Missa t ex inte Rosie Jane Gift Set för 253 kr. Fri frakt vid köp för 600 kr eller mer.

Beautyplanet har ingen rabatt nu till jul, men skickar paketen fraktfritt om man handlar för 800 kr eller mer. De har också tagit fram en rad förmånliga gåvopaket att ge bort i julklapp. Från Lancôme kommer exempelvis ett kit med läppstiftet Le Rouge Absolu i en läcker julröd färg och mascaran Definicils, 375 kr är priset.

Blush ligger väldigt lågt denna jul och har vare sig rabatter, speciella erbjudanden eller adventskalender. Fri frakt över 600 kr är vad som bjuds. Detsamma gäller för Fouchés och Inezza.

Hudoteket har massvis med julpaket och erbjudanden, varav många är gömda i deras adventskalender. Själv är jag mest sugen på MD Formulations Vit-a-plus firming masque julkit för 495 kr. Fraktfritt över 1000 kr.

Satine har fraktfritt året ut oavsett hur mycket man köper för och bjuder dessutom på en gåva från Yankee candles om man uppger det vid köp.

3 thoughts on “Julrabatter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.