Just nu…

Idag möttes jag av tidningen Daisy Beauty på hallmattan när jag kom hem och det är alltid lika kul att lägga sig på soffan och bläddra i tidningar för att varva ner efter jobbet. På ett uppslag listar “Sveriges främsta beautybloggare” sina 45 favoriter just nu. Bra så. Men… hur bedömer man vilka de främsta beautybloggarna är? Och varför är i så fall inte Sublimt med?  Nä, där har man allt missat nåt.

Jag har fotat en hel radda med produkter som jag tänker recensera framöver; en del nyheter som ni säkert läst om på andra bloggar och andra som är nya i alla fall för mig. Julkalendern rullar vidare och nu börjar vi närma oss jul och det ska bli jättekul att dra alla vinnare av tävlingarna. Ni är otroligt många som deltar och det är naturligtvis jättejättekul – det är ju för er skull det är en kalender. Många roliga och kluriga bidrag har kommit in och det ska bli mig ett nöje att skicka hem de fina vinsterna till er. 😀

I vanlig ordning har jag tvingats tacka nej till en rad (gissningsvis trevliga) pressevent som gått av stapeln i Stockholm, men informationen och produkterna har nått mig och jag håller som bäst på att rodda ihop inlägg om dem. Hoppas på fler event i Göteborg under 2012!

Har ni andra en bra december? Kram på er!

 

 

 

5 thoughts on “Just nu…

  1. Jag tycker att det är lite märkligt faktiskt 🙁

    Och ja, jag har hittills haft
    en bra december.
    Det enda jag har saknat är snö. Nu snöar det visserligen
    för första gången, men det kommer knappast att ligga kvar. Och ute på gården har jag rosor, violer och tusenskönor. Skumt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *