Just nu…

… är jag vansinnigt frustrerad över att det tycks komplett omöjligt att ta foton som går att använda till bloggen. Med den, förvisso mysiga, hösten kommer också ett svårarbetat ljus som inte direkt lämpar sig att ta vare sig produktfoton eller sminkbilder i. Inte ens mitt lilla ljustält vill samarbeta och det hela gör att jag har hela köksbordet fullt av saker som jag vill visa er men som inte vill fastna på bild. Eller ja, fastnar gör de väl men inte med ett resultat som känns fint. Alternativen är att lägga upp halvdana bilder eller företagens egna pressfoton. Ingetdera känns speciellt lockande men utan bilder stannar ju liksom en skönhetsblogg av så jag måste hitta en lösning. Hur viktigt är det för er läsare att bilder på saker jag skriver om är mina egna? Är det okej med pressfoton i recensioner till exempel eller blir det för personligt? Föredrar ni färre inlägg med bilder som kanske inte är optimala framför poster med pr-bilder? Hjälp mig gärna genom att lämna en kommentar!

7 thoughts on “Just nu…

  1. Som jag känner igen mig! Jag har inget emot pressbilder i recensioner. Det är naturligtvis roligt (beroende på produkt) med swatches och dylikt, men det är ju lagom lätt nu.
    Jag som precis har köpt ett ljustält och sätter allt hopp till det. Hoppas mitt vill samarbeta nu då. :/

  2. Eftersom jag själv är en rätt kass fotograf så har jag stort tålamod med andra foton, bara de inte är alltför suddiga så är det helt ok. Holografiska saker är dock svårfotade i oktobermörker…

    • Ja, jag håller med dig. Men om valet är att posta inlägg med pressfoton eller inte posta inlägg alls kanske det är bättre med pr-bilden ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.