Kalenderbonanza

Det är inte bara här på Sublimt vi firar den mörka decembermånaden med en rejäl julkalender, även andra bloggar och butiker kör på tävlingar och lotterier och eftersom man ska sprida ordet tänkte jag tipsa er om några bra julchanser.

Bjooti, Lipglossbitch och TotalBeauty kommer, liksom jag, att ha en 24-dagarskalender med start imorgon 1 december. Om jag känner tjejerna rätt har de fått ihop en diger samling sköna saker att fajtas om så kika in hos dem och tävla.

SaintbellaBeauty, Purity och Makeupoholic har adventstävlingar och tävlar med andra ord ut 4 vinster var – en i veckan fram till fjärde advent. Missa inte!

Susanne på E-beautyshop kör enligt tradition på sin rabatt-kalender där man får 24% rabatt den 1 december, 23% den andre och så vidare fram till julafton. Läge att klicka hem de sköna julklapparna alltså!

Det finns säkerligen en mängd andra jul- och adventstävlingar och julkalendrar men jag har helt enkelt inte tid att snoka fatt i dem alla, det är fullt sjå med att få ihop mina egna 24 kalenderluckor. Pust! Men titta in i morgon bitti, då kör vi igång med en riktig kanonvinst! Tipsa gärna om andra tävlingar i kommentarsfältet!

One thought on “Kalenderbonanza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.