Kerastase Ciment Thermique resurfacing reinforcing milk

IMG_5742-0.JPG
Pust, dessa långa namn!
Tur att den här hårprodukten från alltid lika väldoftande Kerastase är värd att lägga på minnet, den har varit min stora hårfavorit under hösten.

Sedan jag klippte mig kort fönar och stajlar jag håret betydligt mer än innan och jag frossar bland alla produkter här hemma. Fönlotioner/värmeskydd har jag inte varit intresserad av tidigare men nu jädrar är det i med varenda kräm jag hittar.

Kerastases fönlotion är en lättflytande kräm/mjölk med lite gele-aktig textur. Den doftar mumma, är dryg som sjutton och busenkel att fördela i handdukstorkat hår. Den ska skydda ett försvagt eller skadat hår från ytterligare slitage vid föning och samtidigt ge näring och glans. Det finns två andra lotioner i serien, Nectar för känsligt/torrt hår och Keratine för svårformat hår.

Ciment thermique verkar i tre steg:
Direkt ytförändring
Djupverkande vård (som aktiveras av värme)
Värmeskyddande lager

Mitt hår älskar hur friskt och följsamt det känns efter ett par veckors regelbunden användning. Trots väsentligt mycket mer föning har håret inte uppvisat minsta skada, tvärtom är det finare än på många år. Jag tycker att håret får en viss stadga som underlättar stajling och lyckligtvis ingen tillplattad, flottig känsla. Håret får dessutom en fin glans och doftar jättegott. Det här är tveklöst en ny favorit som jag absolut kommer att köpa igen.

Betyg: 5/5
Rek. pris: 299 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.