Kicks Miracle worker face mask

kicks miracle worker face mask

VAD: En djuprengörande ansiktsmask som avlägsnar döda hudceller och orenheter på djupet. Drar ihop porerna. Boostar cellförnyelse och återfuktar på djupet. En del av ingredienserna är Fairtrade-märkta vilket innebär att de är rättvist handlade med producenter i utvecklingsländer.

HUR: Den tjocka, lite leraktiga krämen appliceras på rengjord hud i ca 5 minuter och skölj bort med vatten.

SÅ FUNKAR DET FÖR MIG: På min ofta yttorra blandhy med känsliga kinder fungerar den här olika bra. Den är oftast lite för stark för mina kinder men övriga ansiktet tål den desto bättre. Den känns lite kall eller “isande” de första minuterna på huden men det klingar av när masken väl torkat till. Den stelnar likt en lermask men blir inte lika hård och mimik-hämmande. Den korta verkningstiden är ett plus de gånger man vill ha en snabbfix. Lättast går det att tvätta bort den vita krämen med fuktade ansiktssvampar. Efteråt känns huden riktigt ren och stimulerad. Den ska även ge fukt på djupet men jag skulle inte använda den som en ren fuktmask om man behöver fylla på med den varan. Jag följer alltid upp med en lugnande fuktmask av den typ man kan ha kvar över natten, det ger mig en fin lyster och fräschör morgonen därpå. Om man har en känslig blandhy som inte klarar av vanliga lermasker men ändå gillar den känslan är Miracle worker ett bra alternativ.

PRIS: 129 kr/150 ml

BETYG: 4/5

 

2 thoughts on “Kicks Miracle worker face mask

  1. Den får jag kanske ta och prova. Var på ansiktsbehandling och fick ju veta att jag har precis samma hudtyp: blandhy med mkt yttorrhet och lite känsliga kinder. Jag trodde jag va värsta torrisen men det har varit yttorrheten som ställt till det tydligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *