Kiehl’s Micro-blur Skin perfector

20140713-122651-44811243.jpg

Här har vi en sprillans ny kräm från New York-baserade Kiehl’s! På det lilla intima presseventet jag var på i maj babblades det mycket om den här och det var lätt att få intrycket att den förvandlar även den risigaste hy till ett barns på bara en natt. Nu är jag av naturen rätt skeptiskt inställd till det mesta och jag tror väl kanske inte att Micro-blur kommer att vara lösningen mitt ansikte väntat på. Men naturligtvis vill jag ju testat och när så en tub damp ner i brevlådan (eller ja, Preem-macken dit jag får vissa försändelser) blev jag rätt till mig. Dock tar jag det lugnt med nya hudvårdsprodukter nu under sommaren, huden frestas på mer än vanligt ändå med sol och salta bad, så förvänta er ingen recension än på ett par-tre månader.
Men tills dess är det ju kul med lite mer information om vad sjutton Micro-blur skin perfector ÄR för något, eller hur!

Micro-Blur ska göra huden mjuk och ge en omedelbart döljande effekt. Över tid ska den även minska synliga porer och ge en finare hudstruktur. Krämen innehåller ljusreflekterande ingredienser, något som heter liphydroxisyra (LHA) och extrakt av linser. Den kan användas både dag och natt, ska inte täppa till och ska funka för alla hudtoner.

Micro-Blur Skin Perfector kommer i en tub om 30 ml och kostar ca 255kr.
I butik från och med juni 2014
.

8 thoughts on “Kiehl’s Micro-blur Skin perfector

  1. Jag gillar den, tror jag, men vet egentligen inte om den utför några underverk. Dessutom så tycker jag den luktar BUS?!

  2. Låter ju onekligen som en bra produkt. Jag dock extremt skeptisk till primers överlag, framförallt silikon-baserad.

    Ska bli spännande att höra vad du tycker sen när det blir dags för en recension.

    • Det var lite lustigt det där med silikoner faktiskt, Hearcore-tjejerna frågade om detta på eventet och fick svaret att den INTE innehåller det, men på förpackningen står det ju med… Hm! Vi får se hur den här sköter sig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.