Korres Bergamot & pear Showergel

Korres_Bergamot_Pear_Shower_Gel_250ml_1371196686

Bergamot är en doft som jag älskar att sniffa på i alla möjliga sammanhang, vare sig det är en kopp rykande Earl grey-te eller en väl avstämd parfym är det svårt att misslyckas med bergamott, i alla fall om ni frågar mig. Det var därför med glädje jag tog med mig den här nyheten från Korres in i duschen. Jag såg fram emot en härligt löddrande upplevelse som skulle gå mig att ta lite extra tvål bara-för-att och hur jag skulle njuta av den delikata doften. Men alas, så bidde det inte.
Missförstå mig rätt, det här är ingen dålig showergel, den tvagar rent utan att torka ut och den kommer i en stilren flaska med praktiskt snäpplock. Men doften… jag känner knappt någon bergamott alls och inte heller päronen är speciellt påtagliga. Den doftar liksom ingenting, den bara är. Det fluffiga löddret uteblev också vilket jag hade kunnat köpa om bara den luktat som jag förväntat mig. Nu är den mer som en krämig showergel, den tvättar rent och fräschar upp men mer är det inte. Den gör vad den ska men den står inte direkt och frestar på badrumshyllan. Visst kommer jag använda upp den, men köpa en ny flaska är inte aktuellt. Synd, för tanken på aromatisk, lite citrusaktig bergamott och saftigt päron lät så vansinnigt smaskigt.

Betyget blir 3/5. 

One thought on “Korres Bergamot & pear Showergel

  1. Korres duschkrämer är verkligen hit n miss; när de lyckas så är de fantastiska, när de inte gör det så är det typ “blaha”. Min favorit är Japanese Rose…har använt den exklusivt i flera år nu men jag tror tyvärr den är discontinued, liksom ALLA bra grejer. Korres, om ni läser bloggar; ta åt er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.