Kraft-fullt bloggevent

IMG_1580

Igår kväll hade jag den stora glädjen att tillsammans med ett dryga tiotal fellow bloggerskor delta på ett event som Kraft höll i. Kraft har hand om bl a Bioline, Pürminerals och [Comfort zone] vilka är just de märken som vi fokuserade på under kvällen. Både Viola och Tanja har skrivit om och visat bilder från tillställningen så kika in hos dem om ni vill kika närmare på vad vi sysslade med. Jag lärde mig otroligt mycket under kvällen och är riktigt nöjd både över mina nyförvärvade kunskaper som umgänget med fina PR-chefen Therese som de bästa bloggtjejerna: Lipglossbitch, El Mika, Omygloss, Brown sugar, Julia, Heartcore, Beauty Place, Makeupedia och Ninni (jag glömde väl ingen nu hoppas jag!).

Allt jag lärde mig då? Jo, det kommer i separata inlägg om produkterna.

3 thoughts on “Kraft-fullt bloggevent

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Pürminerals Free spirit Perfect fit eyeshadow trio

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Pürminerals Hot rocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.