Krydda julen med The Body Shop

IMG_5734

Jag riktigt längtar tills jag får pynta hemmet, köpa hem pepparkakor, julmust och clementiner och riktigt gå all in med julen. Inte för att jag inte får det nu, men jag vill inte. Först vill jag fylla 39 år (den 22 november, alla antecknar ok?), därefter kan julen träda in i min boning. Det är också i då jag tänkte inviga den här gruppen väldoftande saker från The Body Shop. Liksom i fjol kör man Cranberry, Vanilla och Ginger, vilket är riktigt trevliga dofter, men jag skulle gärna sett åtminstone en ny doftsatsning. Varför inte en ljuvlig clementin- eller apelsinserie? Eller gran! Barr kan dofta alldeles fantastiskt, speciellt som tvål, badskum eller rumsdoft.

Med årets julkollektion skänker pengar till FN-förbundets superviktiga Flicka-kampanj. Under perioden 1 november till 31 december skänker man 10 kr per såld Lip dome eller Hand cream. Läs mer om Flicka-kampanjen.   Lördagen den 14 december kan man hjälpa ännu mer genom att runda upp det belopp man köper produkter för (hela sortimentet), pengar som går direkt till projektet. Så spara inköpen till dess!

 

VANILLA BLISS, CRANBERRY JOY & GINGER SPARKLE

Hand wash 100 kr/240 ml

Hand lotion 150 kr/240 ml

Body butter 195 kr/200 ml

Body polish 165 kr/200 ml

Heart soap 90 kr/100 g

Lip dome 65 kr/6 g

Shower gel 90 kr/250 ml

Hand cream 65 kr/30 ml

 

4 thoughts on “Krydda julen med The Body Shop

  1. Ha! Du fyller 39 dagen innan min man fyller 39. Sicket sammanträffande. 🙂
    Jag längtar också tills jag får börja pynta och göra jul, men det känns alldeles för tidigt än. Fast man blir ju lite lurad av att det är helt bart och höstigt ute. :/

    • Haha, vi kanske kan ha gemensam 40-årsfest nästa år då. 😉

      Ja, så här års behöver man piggas upp och då är det lätt att julens delikatesser frestar… Men man kan ju iaf smygstarta med lite vanliga ljusslingor eller nåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.