Kvällsrutin med Elizabeth Arden

Minns ni att jag skrev om att EA har tagit fram en limited edition-kollektion för sina Eight hour-produkter? Jag fick hem en av produkterna och har sedan dess haft burken med den välgörande krämen stående på mitt nattygsbord. Det är perfekt att samla sådana saker där för man påminns om att smörja in sig och det gör inget om man tar lite extra så att det kladdar, man ska ju ändå bara sova. Dessutom är burken så vacker och lyxig att det är fint att ha den där som prydnad. Jag använder krämen till nagelband, fnasiga armbågar, torra fläckar och till läpparna. Det fungerar klockrent och allt fnas försvinner i ett nafs. Att salvan dessutom är jättedryg är ännu ett plus och jag skulle gladeligen köpa en burk till om de finns kvar när min är slut. 280 kronor kostar den här burken som finns hos bl a Kicks. Betyg 5/5

2 thoughts on “Kvällsrutin med Elizabeth Arden

    • Ja, doften är ju inte speciellt smarrig om man säger så. Men jag är villig att ha överseende med den i det här fallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *