L´Orèal Youth Code

bzz youth code

Sedan ett antal år tillbaka är jag medlem i en konsumentgrupp som heter Buzzador. Det är ett företag som specialiserar sig på att få ut olika produkter och tjänster till specifika konsumentgrupper. Enkelt förklarat kan man säga att företag anlitar Buzzador för att göra reklam via oss medlemmar. Jag har fått testa allt möjligt under åren; kattmat, läskedrycker, choklad, snacks, tandkräm, näsdukar…ja lite allt möjligt. Nu har jag fått chansen att testa Loreals nya ansiktskrämer Youth code vilket ju är perfekt eftersom jag kan blogga om vad jag tycker om produkterna. Jag återkommer med recension så snart jag testat krämerna!

Vill du också buzza? Klicka här så kommer du till hemsidan. Ange gärna mitt profilnamn, p6,  vilket ger mig lite poäng som ger mig större chanser att få delta i kommande kampanjer. Puss! 🙂

3 thoughts on “L´Orèal Youth Code

  1. Spännande 🙂

    Haha ja jag blev också medlem för några år sedan och hittils har det bara varit SKITsaker som man skulle testa…tex kreditkorslösningar, barnmat och telefonitjänster. Booring :(! Men detta var dock spännande! Ser fram emot att se va du tycker!

  2. Jag fick erbjudande om den Buzzadorkampanjen och anmälde mig, men sen fick jag inte vara med ändå. Antar att jag är för gammal, snyft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.