L300 lanserar ny hudvårdsserie

 

L300 är, i mina ögon, ett typiskt “apoteksmärke”, bra men inte speciellt upphetsande. Jag ska er känna att jag sällan eller aldrig dras till deras produkter och har därmed inte heller så stor erfarenhet av den hudvård de erbjuder. Det här tror jag att det kommer bli ändring på inom en snar framtid i och med att man lanserar nya produkter. Bioenergy har inspirerats av naturen (som så många nuförtin) och använder sig av kraften i mineraler, vitaminer och enzymer för att stimulera hudens naturliga återhämtning. Serien består av två undergrupper, Perfect lift och Hydrate & repair. Jag har tjuvklämt på Hydrate & repair-krämerna och är väldigt pepp på att testa vad de går för. De doftar och känns precis som min favoritkräm från Estée Lauder så är den en värdig utmanare till den kommer det här att bli succé. Jag gillar också att man bemödat sig att göra riktigt stylish förpackningar, jag gillar de rundade förpackningarna skarpt.

IMG_1635

Perfect lift innehåller något som heter Glycolift, ett polysackaridsystem som ger en lyftande och uppstramande effekt. Oljor ger näring och fukt och ska skydda mot fria radikaler, men man har lyckligtvis skippat mineraloljor och parabener. Resultatet ska bli en fastare och jämnare hy. Milt parfymerat.

Perfect lift Day cream 199 kr/50 ml

Perfect lift Night cream 199 kr/50 ml

Perfect lift Eye cream 179 kr/15 ml

Perfect lift Face serum 199 kr/30 ml

IMG_1660

Hydrate & Repair är främst till för de med torr hy som behöver jobba upp fuktnivån och barriärfunktionen för att dels ge en mjukhet och lyster och dels göra huden mer motståndskraftig. Innehåller ekologiskt extrakt från ulltistel och sheasmör.  Fri från parabener och minerloljor. Milt parfymerat.

Hydrate & repair Day cream 179 kr/50 ml

Hydrate & repair Night cream 179 kr/50 ml

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.