La Mer The Lifting eye serum

la mer the lifting eye serum 1

La Mer lanserar nu sitt senaste tillskott till sin lyxiga hudvårdsserie – The Lifting eye serum. Det innehåller något man kallar Stretch mark complex som ska stötta upp “arkitekturen” (ja, det står så i pressinformationen) runt öga och bryn. Serumet ska ge ett omedelbart lyft och lenhet och över tid ska man kunna se hur hela området runt ögat lyfts och fått ett piggare intryck.

The Stretch mark complex består bl a av röda och bruna alger och ska, enligt La Mer, fungera som ett lyftande nät som får den tunna huden runt ögonen att lyftas. Man ska även kunna uppleva att ögats kontur blir tydligare. För er yngre eller genetiskt tursamma är det troligen inget man ens tänkt på, men jag själv märker att hyn runt ögonen hänger och blir slappare med åren och då är jag ändå noga med solskydd och kräm. Det ska bli riktigt intressant att se om den här lyxkrämen kan göra underverk med detta, vare sig det är tillfälligt eller på längre sikt.

Med serumet följer också en applikator i metall som ska användas både för massage och applicering. Den rundade sidan stimulerar, svalkar och lugnar och den platta hjälper till att fördela serumet över området. Det är med andra ord samma teknik som flertalet andra märken (The Body Shop, Clinique) använder sig av fast de har en fast metallkula på själva förpackningen som masserar och applicerar i ett och samma steg. Att man får en separat spatel bidrar till känslan av att man får mer för pengarna, något man verkligen vill då The lifting eye serum kostar närmare 2000 kronor.

Jag har börjat testa och återkommer med rapport om hur det fungerar för mig.

The Lifting eye serum finns hos bl a NK och kostar 1995 kronor.

4 thoughts on “La Mer The Lifting eye serum

    • Promise! Har svårt att se vilka mirakel den kan skapa men testa måste jag ju nu när jag fått en flaska för bloggens räkning…

    • Samma här! Har varit lite slarvig med ögonkräm förr om åren men har med stigande ålder insett fördelarna. Om man behöver en för tvåtusen vette sjutton dock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.