Lägesrapport

Här är det då inte mycket action för tillfället, men så har jag ju också sagt att jag bara tänker blogga när jag har lust, tid och ork. Att blogga med trasig högertumme är inte heller så lätt.  Slentrianmässigt bloggande med bara massa “det här kom i brevlådan idag” tröttnar man på och efter snart 5 år med Sublimt är det liksom inte något jag vill lägga krut på. Däremot vill jag fortsätta visa er alla fina läppstift jag hela tiden provar och tipsa om skön hudvård och finfina schampon för oss med tunt och svårformat hår. Just nu testar jag t ex en sprillans ny kräm från Estée Lauder som är så ljuvlig att änglarna gråter av lycka. Mer om den i ett senare inlägg, jag vill testa lite till först.

Jag tänker också berätta om en rasande bra foundation men som jag ändå inte kan använda – vilken det är och varför jag inte vill använda den får ni veta om ni kikar in de närmaste dagarna.

Och naturligtvis ska ni få se skojigheter från Sailor-kollektionen från ständiga favoriterna MAC, recension på den dubbeländade mascaran jag skrev om häromsistens och en titt på vad man kan pynta sina naglar med i sommar.

Tills dess – ta hand om er och säg nåt snällt till någon idag!

4 thoughts on “Lägesrapport

  1. Då ska jag säga nått snällt till dig som jag verkligen menar: Jag älskar din blogg och din personlighet! Och jag förstår verkligen vad du menar.
    Ser fram emot att läsa om allt du skrev om. Sköt om dig:)
    Kram!<3

  2. Jag är en krämnörd, så det väntar jag på med iver.
    Tycker dessutom det är svårt att hitta seriösa inlägg från bloggare som lagt krut på att rescensera en produkt konstruktivt. Du är i en klass för sig, I like.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *