Lancôme – Color fever

Color fever-läppstiften från Lancôme tillhör mina absoluta favoriter, de är krämiga men sitter bra utan att rinna ut i små linjer och de finns i en uppsjö av vackra nyanser. Jag vill gärna visa en av mina favoriter, Fashion crave, som är en mörkt gammelrosa/mauve färg som är som en starkare nyans av mina egna läppar faktiskt. En universalfärg som jag tror passar de allra flesta och som funkar finemang till vardags om man vill ha ett läppstift men ändå inte köra på en knallröd mun.
Ett läppstift kostar 250 kronor i butik men finns för nästan hundralappen billigare på Strawberrynet.

7 thoughts on “Lancôme – Color fever

  1. Pingback: Pink in the limo « Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.