Lancôme Lip lover

lancome lip lover coll.jpg

Lancômes PR är inte speciellt modern om man jämför med många andra företag och de vänder sig sällan till bloggar med sina nyheter. Den här nya produkten hade jag till exempel ingen aning om att den var på väg ut i butik förrän jag såg den glimta förbi i den senaste medlemstidningen för oss Kicks-medlemmar. Lip lover som jag nu en gång är, väcktes begäret direkt så jag greppade mina bonuscheckar och traskade iväg till mitt lokala Kicks. Där fanns lyckligtvis en display med de här nya lippisarna och efter lite swatchande beslöt jag mig för att nr 355 är min grej. Det är en bärig färg av den typ jag är så svag för, den funkar till allt och alltid vilket gör den till en favorit.  I mina ögon är färgen mycket finare i verkligheten än på den halvtaskiga bilden ovan, men så är det när ljuset och kameran vägrar samarbeta.

Men var ÄR då Lip lover? Eftersom jag inte har någon presstext att utgå ifrån formulerar jag min egen förklaring och den är kort och koncis: Lip lover är ett perfekt giftemål mellan återfuktande läppbalsam och glänsande gloss. Med det menar jag att formulan är smidig och lätt att få jämn på läpparna och ger en viss återfuktning men främst en mjuk känsla som inte klistrar och har sig. Det glossiga märks främst i appliceringen och den ursnygga och lite fuktiga finishen. Pigmenteringen är bra, men vi snackar inte flytande läppstift. Hållbarheten är också den bra även om den knappast kan kallas long-lasting.

Summa summarum är att det här är mitt nya favorit-lippie som jag helst vill måla på i tid och otid. Jag älskar hylsan, känslan på läpparna och den fuktiga looken. Ett Lip lover kostar ca 290 kr. (Själv gav jag 150 pix eftersom jag hade diverse rabattkuponger och bonuscheckar).  Lip lover kommer finns i 15 nyanser och finns bl a hos Kicks och Grand parfymeri. 

7 thoughts on “Lancôme Lip lover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.