Lancôme Midnight roses Fall 2012

Lancôme är ett av de där klassiska, stilfulla märken som jag sett min mamma köpa under hela uppväxten och jag håller fortfarande deras mascaror som de absolut bästa på marknaden. I höst har man tagit fram en kollektion som ska spegla de magiska, parisiska nätterna, Man har byggt kollektionen runt färgen lila och tagit fram olika läckra nyanser som ska pryda våra anleten under magiska nätter. Jag ska villigt erkänna att jag inte har varit i Paris på just hösten, men visst är det en magisk stad och lila är alltid en vacker färg på hösten.

I kollektionen ingår produkter både till hud, ögon, naglar och läppar och jag vill gärna titta närmare på de olika lippisarna som jag tänker mig passar perfekt till en i övrigt nude sminkning. Highlighterpudret/rouget ser också omåttligt tjusigt ut, men är typiskt en sådan produkt som jag inte har hjärta att sätta penslarna i utan hellre vill ha i ett litet titt-skåp och bara sukta över.

Vad tycker ni andra om Midnight roses, är det här något ni tänker spana in och vad lockar i så fall mest? Och har ni någonsin varit i Paris under en magisk, lila höstnatt?

Kollektionen finns i butik fr o m v 35.

Blush highlighter 001 Moonlight rose 500 kr
Ett rouge och highlighter i samma produkt skapad med en ny sorts teknik som  lägger sig som en slöja över huden. Stämplad med Lancômes ros-logga.

L´Absolu Rouge mat 305 kr
Ett sammetslent, krämigt och vårdande läppstift som i höst kommer i tre lila nyanser; Rose aphrodisia, Rose sortilége och rouge hypnôse.

L´Absolu Creme de mat 305 kr
En ny, helmatt version av befintliga Creme de brilliance, Mjuk som ett gloss och täckande som ett läppstift. Färgerna har fått följande tjusiga namn: Potion d´Amour, Magie pourpre och Prune elixir. Jag vill ha alla tre!

Vernis in love 165 kr
Naglarna ska vi lacka med lila, khaki och puderbeige med Infusion de prune, Beige pudré, Cosmopolitan kaki och Givre magique.

Le regard pro 520 kr
Ett smart litet väskset med tre olika nyanser av brunt och en ljusare highlighter som tillsammans ska snygga till ögonbrynen.Kan även användas som ögonskugga.

Hypnôse brow shaper 285 kr
En transparent gel att forma och fixera brynen med.

Le crayon kohl 185 kr
Prune crépuscule heter den lila färg man tagit fram på kajalpennan.

Hypnôse Drama 305 kr
Till looken lägger man slutligen den här fenomenala mascaran på fransarna för längd, volym och definition. Voilá!

2 thoughts on “Lancôme Midnight roses Fall 2012

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » LOTD: Lancôme Le rouge absolu Light plum

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Lancôme Blush highlighter Moonlight rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.