Länkkärlek: Beauty by Tanci

Bakom Beauty by Tanci hittar vi en fellow göteborgska vilket bara det gör att jag gillar henne. Att hon dessutom är trevlig, generös och gör superfina sminkningar med Glominerals gör inte saken sämre. Tanci är fenomenal på att berätta om nyheter och snabbt som attan visa upp swatches och sminkningar med nya godbitar. Hon är också en hejare på att anordna förträffliga tävlingar och skämmer på alla vis bort sina läsare. Jag klickar in till Tanci varje dag och hon får mig alltid att vilja shoppa upp halva lönen på saker jag inte behöver – härligt, härligt, men farligt, farligt!

Sedan några veckor bloggar hon på två ställen; både på sin gamla blogg och dels inne hos Glossme.se och jag förstår inte hur hon hinner med att hålla båda uppdaterade.  Missa inte att spana in både hennes gamla och nya blogg om ni inte redan gjort det.

6 thoughts on “Länkkärlek: Beauty by Tanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *