Laura Mercier – Secret brightening powder


Ännu en fullträff från Mercier

Laura är min husgud och jag blir aldrig besviken på hennes smink. Jag har länge varit sugen på Secret brightening powder och när Strawberrynet hade fått in ett tillfälligt litet parti med denna omtalade produkt kunde jag inte motstå frestelsen. Nu har jag testat den åtskilliga gånger och här är min åsikt:

 

Secret brightening powder är ett puder som är tänkt att ljusa upp partiet under ögonen. Man ska inte använda den ensam utan den är framtagen för att ha över LM´s concealers: Secret concealer, Secret camouflage och Secret brightener. Jag har testat den tillsammans med Secret concealer och har därför bara erfarenhet av hur den är då, huruvida man kan använda den med lika gott resultat tillsammans med en concealer från annat märke vågar jag inte svara på.

Nåväl, pudret kommer i en liten sifterburk med skruvlock och är smidig att använda. Man skakar fram lite puder i locket och arbetar in i en puderborste. Jag har använt den puder/rougeborste jag fick med i mitt Japonesque-tube-kit och tycker att den funkar perfekt för ändamålet, man vill nog undvika en för stor borste till det här pudret. Man applicerar alltså sin concealer som vanligt och pudrar sedan på SBP. Resultatet är ett uppljusat ögonparti som verkligen ser fräschare ut än innan pudret! Pudret fixerar även makeupen och gör huden sidenmatt vilket är ännu ett stort plus. Den sitter hela dagen och man behöver inte bättra på alls, huden håller sig alldeles sidenlen och matt tills man tvättar av sig sminket. Jag kan komma på mig själv med att gå och känna med fingrarna under ögonen bara för att verkligen försäkra mig om att det är just så lent som det faktiskt är. Och uppljusande är den ju som sagt. Alltså uppfyller den alla krav som går att ställa på den här produkten och det blir givetvis ett högsta betyg!

Pris: 250 kr
Betyg: MVG

7 thoughts on “Laura Mercier – Secret brightening powder

 1. Vart kan jag hitta laura mercier på nätet på svenska sidor? För handlar jag på strawberrynet så pratas det så mycket om höga tullavgifter och att det då kan bli dyrare att handla där än i svenska nätbutiker och butiker.
  Tacksam för svar:)

 2. Ja det är bara där va. Synd att frakten är på nästan en 100-lapp men det är ju sådant man får ta:) Tack så mycket för hjälpen iaf.
  Ska jag allt köpa Laura merciers mineral powder, secret concealer och funderar även på den “pennan” secret brightener. Har du provat den tänkte höra om du tycker den är bra?
  Eller om man ska testa den omtalade produkt du skriver om här? 😉
  Tack tack iaf

 3. Pingback: Concealer-cravings «

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.