Lily Lolo – Peep-O, under eye concealer

Dags för nästa ögonconcealer, denna gång är det Lily Lolos Peep-O som granskas.

Peep-O är, givetvis, en mineralprodukt som är till för huden under ögonen. Det är ett matt, gult puder som kommer i en sifterburk med skruvlock på klassiskt mineralsminksmanér. Anledningen till att det är gult är att det ska neutralisera det mörka man ofta har under ögonen där huden är som tunnast. Man applicerar med en concealerborste eller en fluffigare ögonskuggsborste.

Första gången jag testade Peep-O blev jag alldeles tokkär i den och tyckte att det var den bästa produkt jag testat, andra gången hade jag höga förväntningar som inte riktigt infriades, tredje och fjärde gången blev jag direkt missnöjd. Det positiva med Peep-O´s gula ton är att den verkligen täcker det mörka, den är skonsam för huden och är lätt att borsta på för ett snyggt resultat. Nackdelen är just att den är så himla gul! Om man, som jag, är rosablek i huden ser det direkt mystiskt ut med gultonad hud under ögonen och långt ifrån naturligt. Jag har testat att blanda den med min mineralfoundation vilket ger ett betydligt bättre resultat, men jag är kräsen och tycker inte att man ska behöva blanda och mixa olika produkter som faktiskt ska kunna funka enskilt. Jag gissar att Peep-O är perfekt om man har gultonad eller beige hudton, men för en skäris som jag ser det tyvärr mer konstlat ut än naturligt och det är inte det jag är ute efter. En bra produkt helt klart, dock inte för mig.

Peep-O säljs på Waterbellis för 99 kronor.
Betyg: VG (det är ju en bra produkt, bara fel för mig) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.