London life

london life 3

Det här är då mitt andra nyförvärv till min sublima läppstiftsamling – London life! Den tillhör Euristocrats-kollektionen bla bla bla, vill ni veta mer om den tycker jag att ni ska läsa här och här. Över till hur snygg färgen är! MAC beskriver den såhär Sheer deep berry with multi-dimensional pearl” vilket stämmer bra överens med hur den blir på mina läppar. Om röda läppfärger är mitt förstaval är bäriga nyanser på en omedelbar andraplats, de är urtjusiga men lite mer lättburna och ett bra alternativ att börja med om man inte vågar sig på de knallröda tonerna. London life påminner om lik min gamla favvo Supersequin som kom med kollektionen The Originals 2007, det är med andra ord inte så konstigt att jag fastnade för London life. Det är hursomhelst en toppsnygg färg som jag tycker ni ska haffa om ni har möjligheten!

3 thoughts on “London life

  1. Supersnyggt även detta stift! Fick otroligt ha-begär bara när jag hörde namnet första gången. London och Cockney liksom. Kanske ska försöka mig på att snacka Cockney nästa Londonbesök, fast jag har aldrig varit bra på att rimma.

  2. Åååh, jag vill haaaaa. Det här, Cockney och Naked Paris ligger på min inköpslista. Jag hoppas bara jag får pengar så jag kan köpa dem också 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.