L´Oréal Diamantissime imperial

 

loreal holiday 2014 diamantissime imperial

I veckan hämtade jag ut ett paket innehållandes julkollektionen från L´oreal, en kollektion som fått det glittrande namnet Diamantissime imperial. Det är guld, vinrött, brons och glitter i en härlig kakafoni och jag har redan hittat ett par guldkorn. Kollektionen är skapad av L´Oréals makeup designer Karim Rahman och finns i butik från v. 49.

2014 Imperial holiday collection

VOLUME MILLION LASHES TOP COAT JEWEL CAVIAR (175 kr)
Det här är en “topp”-mascara att använda ovanpå den vanliga för en glittrig effekt. Förra årets variant kom i en vit variant som gav ett silvrigt skimmer och målades på med en plastborste med relativt lång borst, detta år har man satsat på en multifärgad glittervariant som målas med en långsmal borste där själva borststråna är jättekorta, nästan obefintliga. Jag skulle beskriva det som att man mer “rollar” på glittret på fransarna snarare än borstar in det. Fjolårets top coat mascara imponerade inte speciellt på mig, det syntes helt enkelt inte så mycket glitter som jag ville. Kanske är årets uppgraderad, det återstår att se. En varning dock för att en del klagat på att glittret lätt hamnar i ögat.

SUPERLINER PRECIOUS BRONZE (119 kr)
Det här blev genast min favorit i kollektionen, en jättefin eyeliner i en rätt unik bronsfärg som drar åt det kalla, lite kromade hållet. Applikatorn är en tunn filtspets som gör det enkelt att måla fina linjer med och hållbarheten är riktigt bra. Ska ni satsa på en ny eyeliner är det absolut den här ni ska köpa!

VOLUME MILLION LASHES SO COUTURE (175 kr)
Den här mascaran kom redan i höstas och ska ge en definierad fransrad. Jag har ännu inte testat så jag kan inte ge er något utlåtande.

COLOR RICHE LE VERNIS (59 kr)
875 Kimoni empire
106 Versailles gold
Två snygga färger som passar looken perfekt. Min favorit är Versailles gold som har lite rosa undertoner. Kimoni empire är också fin, men som med de flesta lack i den här färgskalan ser de nästan svarta ut på naglarna vilket tar bort en del av tjusningen.

COLOR RISHE L´OMBRE PURE MONO (99 kr)
Smoky 301 Escape in Bordeaux
Luminière 500 Gold mania
De här skuggorna lanserades också i början av hösten och har lite olika formulas och finishes. Escape in Bordeaux är väldigt krämig och färgmättad och lämpar sig till sotade sminkningar. Färgen är djupt vinröd med ett svagt guldskimmer som mer är åt det metalliska hållet än det glittriga. Gold mania är en skirare guldfärg som är fin som highlighter eller om man vill ha ett ljusare lock som grund för eyeliner.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.