L´Oréal Techni.Art Dual stylers

loreal dual stylers

Efter att jag för några veckor sedan klippte av mig merparten av mitt hår och nu sportar den kortaste frisyr jag nånsin haft, har jag insett hur mycket stylingprodukter man behöver ha för att få ett aldrig så snyggt klipp att funka. Nu gäller det här säkerligen främst oss med tunt, fint skandinaviskt hår som lätt blir platt & mjukt och omöjligt att få styrsel på utan produkter, personer med bättre håranlag behöver nog inte lika mycket jox.  Jag har alltså tentaklerna ute när det gäller allt som har med hårstyling att göra och blev nyfiken när jag fick ett nyhetsmail från L´Oréal med den här nyheten.  Dual stylers är tre stycken fönkrämer som ska hjälpa till med volym, lockar eller frissighet och jag tänker  gå loss på den förstnämnda. Det är så smidigt att ta i en fönkräm som både skapar volym och samtidigt skyddar håret från värmen som fön och tänger utsätter håret för, ju färre steg man kommer undan med på morgonen desto bättre.

LISS & PUMP-UP
Dramatisk volym med en sammetslen känsla

SLEEK & SWING
Blankt & utslätat hår med naturlig rörelse

BOUNCY & TENDER
Mjuka och definierade lockar, utan att håret känns stelt

Pris: 199 kr

loreal dualstylers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.