LOTD Sublim favorit!

Jag har några favoritsaker till mina läppar som jag alltid återkommer till och jag tänkte dela med mig av en av de varianter jag tycker passar till i princip allt! Här har jagKanebo läppenna i färgen 03 och Helena Rubinstein Wanted Gloss i färgen Drama queen, men det är bara att översätta till de färger och produkter man föredrar.

vinnarduoSenast överförda3

1. Grunda läpparna med foundation och/eller puder för att skapa en bra grund att måla på.
2. Måla konturerna med läppenna och en bit in på läpparna, så sitter färgen bättre. Måla inte mitt på underläppen utan låt det vara ljust där, det ger en highlightande effekt som ger läppen lite mer plut.
3. Avsluta med läppglans. Färdigt!

3 thoughts on “LOTD Sublim favorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.